Antreman öncesi ve sonrası beslenme

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Sylvester tarafından 8 Mayıs 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. Sylvester
    Offline

    Sylvester Üye

    Katılım:
    24 Mart 2014
    Mesajlar:
    55
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Merhaba arkadaşlar , öncelikle öğrenciyiz durumlar malum ek besin alamıyoruz.Takıldıgım bir konu antreman öncesi ve sonrası yiyicekler
    Antreman öncesi:
    Yaklaşık 90 dk önce 100 gr kadar tavuk döner yiyorum.
    60 dk kala meyve suyu içiyorum
    30 dk kala su içiyorum
    Antreman sonrası:
    Antremandan çıkar çıkmaz 1 adet muz yiyorum
    1 saat içinde saglam bir öğün yiyorum protein - karbonhidrat bol içeren
    Gece yatarken 250 ml süt ve 100 gr lor peynir
    Antreman öncesi ve sonrası düzenli olarak uyguluyorum başlıyalı 2 ay oldu . Protein tozu , amino asit vb kullanmıyorum kas inşaası için ugraşıyorum ve kas kaybetmek istemiyorum.
    Görüşlerinizi bekliyorum eklenmesi veya çıkarılması gerekenleri ogrenmek istiyorum.
     
  2. Nicomedia41
    Offline

    Nicomedia41 Üye

    Katılım:
    21 Aralık 2013
    Mesajlar:
    211
    Beğenileri:
    26
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    Kocaeli
    antreman öncesi hiç karbonhidrat almıyorsun. Antremanda enerjik ve yüksek ağırlıklara girmen için vücudunun enerji depolarını doldurmalısın.
    Yani Antreman öncesine karbonhidrat eklemelisin. Örnek olarak dönerin yanına pilavda eklemeni tavsiye ederim. (Eğer yağlanma sorunun varsa bulgur pilavı daha uygun olacaktır)
    Antreman sonrası ise 30dk içinde protein + karbo karışımı bi öğün alman iyi olur. (Yağlanma sorunun varsa karboyu biraz azaltırsın)

    başarılar..
     
  3. Sylvester
    Offline

    Sylvester Üye

    Katılım:
    24 Mart 2014
    Mesajlar:
    55
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    ögrenci oldugumdan okul içi pilav yok ama dısardan almaya çalısıcam.
    teşekkürler.
     

Sayfayı Paylaş