250 gram çiğ tavuk göğsü

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve serialno tarafından 24 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 7 üye.
  1. serialno
    Offline

    serialno Üye

    Katılım:
    9 Ekim 2014
    Mesajlar:
    125
    Beğenileri:
    11
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Baya bi internette ve forumda dolaştım ama soruma bir türlü yanıt alamadım. 250 gram çiğ, kuşbaşı şeklinde doğranmış tavuğu "yağ katmadan" tavada pişiriyorum. kalori cetvellerine bakıyorum ama tam olarak anlayamıyorum, sonuçta bu pişirme işleminden sonra tavuk küçülüyor. 250gram olarak mı hesap edeceğim yoksa 150 gram olarak mı? ya da direkt bilen varsa söylesin kaç kalori geldiğini :D teşekkürler.
     
  2. Lorethlorien
    Offline

    Lorethlorien Üye

    Katılım:
    6 Haziran 2014
    Mesajlar:
    534
    Beğenileri:
    403
    Ödül Puanları:
    63
    Cinsiyet:
    Bay
    pişince bir miktar su kaybediyor
    seni ilgilendiren kısım çiğ ağırlığı
    250gr çiğ tavuk göğsü 250kalori
     
    serialno bunu beğendi.
  3. serialno
    Offline

    serialno Üye

    Katılım:
    9 Ekim 2014
    Mesajlar:
    125
    Beğenileri:
    11
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    fatsecrette 400 üzerinde gözüküyordu. o sanırım pişirildikten sonra "250gr" şeklinde.
    teşekkür ettim, bu kadar az kalorili oldugunu bilmiyordum tavuk göğsünün.
     
    Lorethlorien bunu beğendi.
  4. the admiral
    Offline

    the admiral Üye

    Katılım:
    1 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    95
    Beğenileri:
    17
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    kaloriden ziyade protein amaçlı olduğu için sen proteine bakman gerek her zaman 1-2 gram eksik hesaplamakta fayda var
     
  5. serialno
    Offline

    serialno Üye

    Katılım:
    9 Ekim 2014
    Mesajlar:
    125
    Beğenileri:
    11
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    v.g yapmıyorum. düzenli kardiyo ile zayıflamaya çalışıyorum.
     
  6. the admiral
    Offline

    the admiral Üye

    Katılım:
    1 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    95
    Beğenileri:
    17
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    o zaman dediklerimi unut :D
     
    serialno bunu beğendi.
  7. Modifix
    Offline

    Modifix Üye

    Katılım:
    15 Aralık 2012
    Mesajlar:
    22
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    Karbonhidratları piştikten sonra, proteinleri pişmeden tartmalısın
     
  8. ÜMDDMÜ
    Offline

    ÜMDDMÜ Üye

    Katılım:
    20 Temmuz 2014
    Mesajlar:
    260
    Beğenileri:
    92
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    BEAST
    Yer:
    GYM
    Tam olarak katılmıyorum. 100 gram kuru bulgur/makarna/pirinçin değerlerine göre alıyorum. Tabi fatsecret'de pişmiş değerlerini giriyorum ama kuru değerler sonuçta sayılıyor. Sadece piştikten sonra su kazanıyor. Yanlışım varsa düzeltin lütfen :)
     
  9. Eresbos
    Offline

    Eresbos Üye

    Katılım:
    24 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    882
    Beğenileri:
    546
    Ödül Puanları:
    103
    Yer:
    istanbul
    Pişen besinin besin degeride azaliyor. Gel bide burdan yak :)

    GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
     
  10. Created By Loss
    Offline

    Created By Loss Üye

    Katılım:
    22 Eylül 2014
    Mesajlar:
    1.381
    Beğenileri:
    2.951
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    İnternational Fitness & BB Personal Master Trainer
    K.h lar pismeden deger alinir pismis hali hacin doygunluk acisindan yaniltir...

    Lg Smart World
     
  11. Yaver27
    Offline

    Yaver27 Üye

    Katılım:
    29 Nisan 2014
    Mesajlar:
    1.060
    Beğenileri:
    1.423
    Ödül Puanları:
    113
    Cinsiyet:
    Bay
    arkadaşlar bizim marketçi tavuk göğsü fiyatını 13.50 tl yapmış. baget 5.49, bütün piliç 5.49. marka banvit.
    baget hem yağlı, hem de etinden çoğu kemik. bütün piliçe gelirsek, 2 kiloluk bir piliçte evet yağ da var ama, nerden baksan yarım kilodan fazla bonfile vardır onda. malum fazlaca tüketiyoruz. arada büyük fiyat farkları var. acaba hem protein, hem yağ, hem fiyat açısından en ideali hangisi? 13.50 liralık göğüs mü yoksa 5.49 luk baget ya da bütün pliç mi?
     
  12. Modifix
    Offline

    Modifix Üye

    Katılım:
    15 Aralık 2012
    Mesajlar:
    22
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    Fatsecrette pişmiş halleri var yanında parantez içinde pişmiş diye belirtiyor ben onun daha saglıklı bir ölçüm oldugunu düşünüyorum
     

Sayfayı Paylaş