2020 Olimpiyatları

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve Ocensers tarafından 7 Eylül 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 15 üye.
  1. Predatel
    Offline

    Predatel Üye

    Katılım:
    15 Şubat 2009
    Mesajlar:
    492
    Beğenileri:
    742
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    oVeR The HiLLs and FaR awaY
    Olimpiyatlari almamiz zaten hayaldi ama ilk 3 e kalmak basaridir.

    Yukarida bazi yorumlarda sundan dolayi bizde olmaliydi bundan dolayi bizde olmaliydi seklinde soylemler var. IOC konuya boyle amatorce yaklasmiyor maalesef. Mesela 100. yil olimpiyatlarini bile atinaya vermediler. Verilerek bi jest yapilabilirdi ama gittiler ispanyaya verdiler.

    Ikinci olarak da biz bi kere alt yapi olarak da olimpiyatlari kaldiramayiz. Amator branslardaki basarimiz ortada , amator bransklara yapilan yatirim da ortada geriye kalmis 6.5 sene ve bu sure zarfinda yapilandirma olimpiyat seviyesine cekilebilir mi bu tartisilir.

    Yukarida wrestler kendimizi kucumsemeyelim demis cok dogru ama haddimizi de bilelim.
     
    rockybalboa7 bunu beğendi.
  2. rockybalboa7
    Offline

    rockybalboa7 Üye

    Katılım:
    28 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    2.262
    Beğenileri:
    4.482
    Ödül Puanları:
    0
    aynen öyle kim istemez ülkesinin iyi yerlere gelmesini ama gerçek dışıda düşünmemek lazım televizyonlar abartıyor yok halk zenginleşti yok trafik çilesi bitti artık herkes 4-5 yıldızlı otellerde tatil yapıyor yok kişi başına düşen para 20bintl öyle bir diyorlar ki sanırsın herkes ayda 20 bin tl alıyor ha keşke bu dedikleri olsa ama olmuyor maalesef futbolda bir dünya üçünlüğümüz oldu onuda öyle bir abarttık sanırsın başka hiç bir ülke futbolda dünya üçüncüsü olmamış neyse 6.5 yılda bu düzenleme yapılamazdı zaten aslına bakılırsa sonuç iyi oldu en azından aksilikler yaşanıp dünyaya rezil olmadık umarım ilerde spora sporcuya daha önem verilir iyi alt yapı oluşturulur spor kültürümüz artar o zaman dünyaya neler yapabileceğimizi gösteririz aslında bu sadece olimpiyatlar için değil yurt dışındaki gibi konserler showlar vs falanda yapamıyoruz maalesef gerek spor gerekse sanat için daha yolumuz var zaten recep ivedik filmi gişede yabancı filmleri geride bıraktı diye sevinen bir ülkeyiz şuanda [​IMG]
     
    Predatel bunu beğendi.
  3. wrestler
    Offline

    wrestler Super Moderator Yönetici Super Moderator

    Katılım:
    4 Şubat 2007
    Mesajlar:
    3.231
    Beğenileri:
    3.368
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    TOKAT
    Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Finale kaldığımızda en azından hiç mi 'acaba' demedin? İspanya ile 2 li oylamada Türkiye'ye 49 oy veren, finalde de 36 oy veren delegeler de hayal mi görüyorlardı yani? (Bu arada ilk 3 e kalmadık. İlk 2 deydik..)

    Süper gücüz demiyorum ama kendimize biraz öz güvenimiz olsun. Tamam bir ABD değiliz ama afrika ülkeleriyle karıştırmayın bizi. Kendi fikrimdir; şundan adım gibi eminim Türkiye olimpiyatları hakkıyla düzenleyebilir.
     
    novizenj bunu beğendi.
  4. Predatel
    Offline

    Predatel Üye

    Katılım:
    15 Şubat 2009
    Mesajlar:
    492
    Beğenileri:
    742
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    oVeR The HiLLs and FaR awaY
    'acaba' iyi bir kelime degil. Kazanmak tabiki iyi olur du kim istemezki olimpiyatlarin kendi ulkesinde duzenlenmesini. Ama bu surecte ilk turda oylarin ne kadarini aldigimiz onemli degil sonucta kaybettik ve adamlar bize fark atti hatta 2. oylamadan once bi kac oy daha almis olsaydi tokyo 2 li finale bile gidilmeyecekti bir de bu gercek var.

    Tamam abd degiliz afrika ulkesi de degiliz de bi tokyo da degiliz.
     

Sayfayı Paylaş