100 Şınav Çekme Programı

Konusu 'Vücut Geliştirme & Fitness' forumundadır ve FuKaGa tarafından 27 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 20 üye.
  1. FuKaGa
    Offline

    FuKaGa Üye

    Katılım:
    4 Mart 2014
    Mesajlar:
    483
    Beğenileri:
    128
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Merhabalar bu yazı tamamiyle kondisyon amaçlıdır programlarınıza push up ı koymak isteyenler için bir programdır ben normalde 1 şınav bile çekemezken programı 3 hafta uygulayıp 35 şınavlara kadar çıkdım daha sonra full body programımı uygulamak için bırakdım. Askeri sınavlar için polisiye sınavları için çalışmak isteyenler çallışabilir.

    NOT: Bu yazı bana ayit değildir Başka bir forumda Darkness adında bir üyeden alıntı yapılmıştır.

    100 ŞINAV EĞİTİM PROGRAMI

    Eğer gücünüzü artırmak konusunda kararlıysanız, 6 haftalık bu programı uygulayarak ard arda 100 şınav çekebilecek duruma gelebileceksiniz.

    "Bunu hayatta yapamam ben!" diye mi düşünüyorsunuz? Bence yapabilirsiniz! Bunu başarmak için tek ihtiyacınız iyi bir plan, çokça disiplin ve haftada sadece 30 dakikanızı ayırmak.

    Bazılarınızın peşpeşe 50 şınav çekebildiğinize eminim, ancak kabul edelim ki bunu yapabilenler çok nadirdir, şu an bunu okuyanlardan pek çoğu 20 şınavı bile zor çeker. Hatta işin aslı, 10 şınav bile bazıları için imkansız gibidir.

    İşin aslı, kaç tane çekebildiğinizin bir önemi yok. Programı uygulayan herkes, kısa sürede 100 şınav çekebilecek.

    [hr]

    ŞINAV NEDİR?

    Şınav (Amerikan ingilizcesinde push-up, İngiltere ingilizcesinde press-up); yere paralel ve yüz aşağıda olacak şekilde uzanarak, yüzükoyun halde, kollar vasıtasıyla vücudu yukarı yükseltip aşağı indirmek şeklinde uygulanan, genel bir kuvvet eğitimi ve kondisyon artırıcı egzersizdir.

    Şınav, herkesin antrenmanlarında veya fiziksel eğitimlerinde, özellikle de askeri eğitimlerde, göğüs ve kol kaslarını, ikincil fayda olarak omuz kaslarını, özetle vücudun üst kısmını bir bütün olarak çalıştırmak için uyguladığı, basit bir egzersiz türüdür.

    [hr]

    DÜZGÜN / NORMAL ŞINAV TEKNİĞİ

    Ellerinizi, omuz genişiliğinde, veya hafifçe daha geniş olacak şekilde, yere dayayarak, yüzükoyun yatın. Vücudunuzu düz tutarken, kollarınızı dirseklerinizden eğerek, vücudunuzu yere yaklaştırın. Kollarınızı dirseklerden düz konumuna getirerek, vücudunuzu tekrar yukarıya kaldırın. Bu iniş ve çıkışları devam ettirin.

    [​IMG]
    Vücut ağırlığı kollar tarafından taşınmalıdır, kendinizi yukarı çekmek için kalçanızı, midenizi, veya vücudunuzun alt kısmını kullanmak için çabalamayın. Vücudunuzu doğru hizada tutmak için, kafanızdan çıkıp ayak bileğinize kadar giden düz bir çizgi hayal edin.

    Tüm spor tülerinde olduğu gibi, şınav çekerken de nefes alışverişimiz çok önemlidir. Şınav çekerken, vücudumuz aşağıya inerken nefes almalı, yukarıya çıkarken de nefes vermeliyiz.

    [hr]

    ALTERNATİF ŞINAV TEKNİKLERİ

    Düzgün şınav çekmeyi denediniz, ancak peşpeşe sadece 2 veya 3 tane çekebiliyorsunuz, ve gücünüz tükeniyor!

    Umutsuzluğa kapılmayın; 100 şınav programını uygulamanıza yardımcı olacak bir kaç alternatif şınav çekme yöntemi mevcut.

    Diz Şınavı
    Taşınacak yükü %50 oranında azaltacak bu şınav egzersizini deneyebilirsiniz; normal şınavdan farkı yere ayak uçlarınızla değil de, dizlerinizle basıyor olmanızdır. Boynunuzdan göğse kadar düz bir çizgi olduğunu farzetmek bu teknikte de çok önemlidir; bu yüzden lütfen, düzgün vücut duruşunu korumaya, çalışmanız boyunca dikkat edin.

    [​IMG]

    Yumruk Şınavı

    Merak etmeyin, bu hareket şınavı daha da zorlaştırmak için değildir arkadaşlar. Bazı insanlar, normal şınav çekerken, bileklerinde rahatsızlık yaşarlar, ancak elinizi kapatıp bir yumruk yaparsanız, böylece bilek hareketinden kurtulup, vücut ağırlığınız avuç içinizde değil yumruklarınızın yere değen kısmında biter.
    NOT: Lütfen bu tarz şınavı, yumruk altınıza yumuşak bir yastık veya minder koyarak yapın.

    [​IMG]

    Tümsek Şınavı

    Bu yöntemde, normal veya diz şınavı çekerken kollarınızı desteklemek için alçak bir benç, bir sehpa veya sandalye kullanabilirsiniz. Bu tarz şınav, kendinizi yukarı itme hareketi üzerinde gerçekten konsantre olmanızı sağlar, hem de sıradan şınavda olduğu kadar zorlanmadan.
    NOT: Lütfen şınavdan önce bençin veya sandalyenin sabit olduğundan emin olun.


    [​IMG]

    Duvar Şınavı

    Eğer yukarıdaki bütün şınav türleri halen sizi çok zorluyorsa, son bir varyasyon daha var. Duvar şınavı, kollardaki, sırttaki ve karın kaslarındaki baskıyı önemli ölçüde azaltır. Duvara ne kadar yakın durursanız, şınav o kadar kolay olur; ama unutmayın, duvar şınavı çekerken de vücut hizanız halen önemlidir. Güç ve kendinize güven kazandıkça, çalışmayı daha da ağırlaştırmak için ayaklarınızı duvardan azar azar uzaklaştırın. Gücünüzün arttığını düşündüğünüz zaman, diz şınavına veya tümsek şınavına geçmekte özgürsünüz.
    [​IMG]
    Unutmayın, yüz şınav programının asıl amacı gücünüzü, formunuzu ve genel sağlığınızı geliştirmektir. Gelişme sağladığınız ve kendinize meydan okumaya devam ettiğiniz sürece hangi tür şınavla çalıştığınız gerçekten hiç farketmez. 6 haftalık programa bir şans verin, sonuçlara kendiniz bile inanmayacaksınız.
    Şimdiden herkese bol şans!
    [hr]

    NEDEN ŞINAV? ŞINAV ÇEKMENİN FAYDALARI NELERDİR

    Şınav çekmek, insan vücudu için yapılan en basit ve yaygın egzersizlerden bir tanesidir. Şınav sadece göğsünüz için harika değildir, karın kaslarınızı, pazularınızı, omuzlarınızı ve gövdenizi geliştirmede ve belirginleştirmede muazzam bir iş yapar.

    Şınavlar her türlü mekanda uygulanabilir, ve en güzel tarafı da; tamamen bedavadır! Pahalı ekipmanlara veya jimnastik salonlarına bir dünya para vermenizi gerektirmez! Harika bir göğüs ve omuzlar geliştirmek istiyorsanız, yüz şınav programından daha iyi bir yöntem bulamazsınız.

    Gücünüzü, formunuzu ve sağlığınızı geliştirmek için tek ihtiyacınız, haftada sadece 30 dakikanızı bu işe ayırmak, ve şınav programını yapabildiğiniz kadar yakından takip edip uygulamak. Bir kaç kısa çalışmadan sonra kendinizi çok daha iyi hissedeceğinize söz veriyorum. İyi şanslar!

    Şınav çekmenin faydalarını şu şekilde sıralayabiliriz:

    * Kişiyе zіndelіk katar.

    * Fit bir vücudunuz olmasını sağlar.

    * Bünyenin düzenli çalışmasına уardımcı olur.

    * Şınav başta göğüs kasları olmak üzere vücutta bulunan birçok kasın çalışmasına, güçlenmesine ve gelişmesine olanak sаğlаr.

    * Vücudun elverdiği kadar şınav çеkmеk, şınav çеkеrkеn vücudu çоk fazla zorlamamak vе düzenlі şınav çekmek vücut için ѕon derece önemli gelişmeler kat edilmesine yardım еdеr.

    * Göğüs vе ѕırt kaѕlarının gelişmesi іçіn tеmеl bir egzerѕiz çeşididir.

    * Kişi dоğru ve düzenli şınav çektіğі zaman, sırt kaslarını, ön karın kaslarını ve az dа olsа baсak kaslarını çalıştırmış ve geliştirmiş olur. Arka kol kaslarının da gelişmesini sağlayan şınav, vücudun daha dirençli olmaѕına yardımcı olur.

    * Çalıştırılan ana kas göğüs kası olmasına rağmen şınav çekerken sadece göğüs kasları çalışmaz. Şınav doğru yapıldığı takdirde vücudun pek çok bölgesini etkileyecektir. Özellikle göğüs, omuz, triceps (arka kol), karın ve sırt kasları birinci seviyede etkilenmektedir. Kalçanın eğilmeden sabit kalmasını sağlamak için kalça ve bel kasları da şınav esnasında çalışır.

    * Şınav hareketi göğüs kasları, arka kol kasları ve ön omuz kaslarını çalıştırması ve hiçbir ekipmana ihtiyaç duyulmaması açısından eşsiz bir egzersizdir. Dünya üzerinde hatırı sayılır yere sahip olan forumlarda, göğüs kaslarını geliştirmek için en iyi egzersiz seçilmiştir.

    * Şınav hareketi yapılışı esnasında temel olarak çalıştırdığı kasların yanında, bütün vücut kaslarını devreye sokmaktadır. Yapılış şekli itibariyle, dengeyi sağlamak ve duruşu desteklemek için, omuz, sırt, karın, bel ve bacak kasları harekete geçmektedir. Bu durumundan dolayı, vücudun bütün kaslarını çalıştıran nadir hareketler arasına girmiştir.

    [hr]

    BAŞLANGIÇ TESTİ

    Yüz Şınav Programına başlamadan önce, başlangıç testini yapmanızda fayda var. Test sizin şu anki form seviyenizi saptayacak, ve şınav programınızı nasıl oluşturacağınızı ve kaç şınavla başlayacağınızı belirleyecek.

    [​IMG]
    Testten tam performans alabilmeniz için, yapabildiğiniz kadar düzgün şınav çekin. Kestirme yollara başvurmayın, ve lütfen hile yapmayın! Yapmak isteyeceğiniz son şey, eğitim programına yanlış bir seviyeden başlayıp yanlış yerde bitirmektir. Sonuçlar can sıkıcı olabilir, ama inanın bana, eğer güç artışınızı maksimuma çıkartmak istiyorsanız dürüstlük en iyi ilkedir.

    Terli bir vücutla yere yapıştığınızda ve kollarınız yorgunluktan titremeyi kestiğinde, ne kadar çok (ya da ne kadar az) şınav çekebildiğinizi bir yere not edin. Örneğin ben testi ilk yaptığımda 19 düzgün şınav çekebilmiştim.

    1. Hafta'ya başlamadan önce, kendinizi programa alıştırmak ve başlangıç testinin yorgunluğunu atmak için bir kaç gün dinlenmenizi tavsiye ederim. Haftada üç kere çalışmanız gerekecek: Pazartesi, Çarşamba, Cuma benim için uygun olmuştu.

    Testte kaç tane şınav çektiğinizi unutmayın, halen gücünüzü ve formunuzu artırmakla ilgileniyorsanız program hakkında okumaya devam edin.

    * Eğer tabloda en sol sütundaki seviyeniz hakkında endişeliyseniz, buna gerçekten gerek yok. 1'den 7'ye kadar olan seviye, sadece şu anki form düzeyinizi gösteren bir ibare, ve kendinizle, arkadaşlarınız, aileniz ve çalışanlarınız arasında bir mukayese aracı olarak kullanılabilir.

    Pek çok kişi 2. ve 3. seviyelerdedir; ki bunlar program için harika birer başlangıç noktalarıdır. Eğer 1. seviyede iseniz, alternatif şınav tekniklerine bir göz atmanız gerekebilir. Eğer 6 veya 7. seviyede iseniz, daha ağır bir çalışma programı bulmak yararınıza olacaktır.

    [hr]

    1. HAFTA

    Başlangıç testini tamamladınız, ve artık programa hazırsınız.

    * Eğer testte 5 veya daha az şınav çekebildiyseniz, tablodaki 1. sütun (sol taraf) size göre.
    * Eğer 6 veya 10 şınav arasında bitirdiyseniz, tablodaki 2. sütun (orta sütun) size göre.
    * 11 ve 20 arasında mı şınav çektiniz? Hiç fena değil! Tablomuzdaki 3. sütun (sağdaki sütun) aradığınız şey.
    * 20'den fazla mı şınav çektiniz? Programa 3. Hafta'dan başlamanızı tavsiye ederim. Başlangıç testinizdeki yapabildiğiniz şınav sayınıza göre, 2. veya 3. sütunu seçiniz.

    [​IMG]
    Nihayet, kazasız belasız ilk haftayı atlattınız, ve 2. Hafta'ya geçiyorsunuz. Ancak, eğer bir sebepten dolayı, program sizi çok yoruyorsa, size başlangıç testini tekrar yapmanızı, veya 1. Hafta'yı tekrar etmenizi öneririm. Büyük olasılıkla aslında ne kadar güçlü olduğunuzu farkedecek, ilk haftayı büyük bir hevesl geçireceksiniz, ve gücünüzün arttığını göreceksiniz.

    Eğer hazırsanız, 100 Şınav Programının 2. Haftasına geçelim artık.
    [hr]

    2. HAFTA

    1. Haftayı rahatça arkanızda bıraktınız, şimdi sırada 100 şınav programının 2. haftasına geldi. 1. Hafta tablosunun, size uygun olan sütunundan devam edin. Hilelere başvurmayın, ama eğer ihtiyacınız varsa setler ve seviyeler arasında belirtilenlerden daha fazla dinlenmekte özgürsünüz. Ayrıca her çalışma öncesinde yeterince su içmek de çok önemlidir.

    [​IMG]

    2. Haftanın sonunda gücünüzü kontrol etmenin ve bir yorgunluk sınavı yapmanın zamanı gelecek. Basitçe, fiziksel olarak bir tekrar dahi yapamayıncaya dek, çekebildiğiniz kadar düzgün şınav çekin. Her anlamda vücudunuzu zorlayın, ancak lütfen güvenlik sınırlarını aşmayın. Yapabildiğiniz şınav sayısı, size 3. Hafta'ya hangi seviyede başlayacağınızı belirleyecek. Tabi bu testi, 2. Haftayı bitirmenizden sonra 2 gün içinde gerçekleştirin. Bol şans!
    [hr]

    3. HAFTA

    Bir kaç hafta öncesine oranla biraz daha güçlendiniz, ve başlangıç testinizdekinden çok daha fazla şınav çekebiliyorsunuz artık.

    * Eğer en son yaptığınız yorgunluk sınavında 16-20 şınav çekebildiyseniz, tablodaki 1. sütunu takip edin.
    * Eğer 21 ve 25 arasında yapabildiyseniz, ikinci sütun size göre.
    * Peşpeşe 25'ten fazla şınav mı çektiniz? Harika! Sütun 3'ü izleyin.

    Eğer program sizi çok zorluyorsa, sakın şevkiniz kırılmasın! Bazı insanlar halen 16 şınavdan daha az yapıyor olacaktır, ama sorun değil. Sonraki seviyeye geçmek için yeterince güçlü oluncaya dek, sizi en zorlayan haftayı tekrar edin. Söz veriyorum, zamanınızı ayırmanıza değecek!

    [​IMG]

    Nihayet 3. Haftayı da atlattınız, ve 4. Haftaya geçmek üzeresiniz. Bu harika çalışmanıza devam edin - programın yarısındasınız, ve peşpeşe yüz şınav çekebilmeye biraz daha yaklaşmış oldunuz.

    Programa 4. Hafta ile devam edelim.
    [hr]

    4. HAFTA

    3. Haftayı da ardınızda bıraktınız, ve sıra 4.ye geldi. Geçen haftaki sütunlardan devam edin.

    4. Haftanın sonunda da yeni bir yorgunluk sınavı yapacağız. Şimdiden ne yapmanız gerektiğini biliyor olmalısınız. Bir diğerini yapamayıncaya dek, yapabildiğiniz kadar çok düzgün şınav çekin. İkinci haftanın sonunda olduğu gibi, kendinizi zorlayın, ancak güvenlik sınırlarınızı aşmayın.

    Yapabildiğiniz şınav sayısı, 5. Haftaya hangi seviyede başlayacağınızı belirleyecek. Bu testi 4. Haftanın bitiminden itibaren bir kaç gün içinde yaptığınızdan emin olun.

    [​IMG]

    Tamam, şimdi sıra yorgunluk testine geldi. 4 hafta önceki başlangıç testinden çok daha güçlü hissediyor olmalısınız. Bu yorgunluk testinde kaç şınav çekebildiğinizi not edin, ve 5. Haftaya geçin.
    [hr]

    5. HAFTA

    Son sınavınızın sonuçlarına bağlı olarak, gerekli olan bir hafta ve sütun ile çalışmanıza devam edin; bu 3. veya 4. haftayı tekrar etmek anlamına da gelebilir.

    * Eğer 31 - 35 şınav çekebiliyorsanız, 1. sütundan devam edin.
    * Eğer 36 ve 40 arası ise, sütun 2 size göre.
    * Ardarda 40 şınavdan fazla mı? Harika! Sütun 3'ü takip edin.

    [​IMG]

    Sürpriz, sürpriz! Başka bir yorgunluk testi zamanı! 5. Hafta baya zorluydu, ama buraya kadar gelebildiyseniz, hedefenize ulaşmaya çok az kalmış demektir. Eğer ard arda 45 şınav çekebiliyorsanız, 6. Haftaya geçmeye hak kazandınız demektir. Henüz 45 yapamıyor musunuz? Hiç sorun değil; sadece bu haftayı tekrar edin, 3 günlük bir tekrar sonrası sonraki seviyeye geçmeye hazır olacaksınız. Bol şans!
    [hr]

    6. HAFTA

    Son sınavınızın sonuçlarına bağlı olarak, gerekli olan bir hafta ve sütun ile çalışmanıza devam edin; bu 5. haftayı tekrar etmek anlamına gelse bile.

    * Eğer 46 - 50 şınav çekebiliyorsanız, sütun 1'den devam edin.
    * Eğer 51 ve 60 arasında yapabildiyseniz, sütun 2 size göre.
    * Ard arda 60 şınavdan fazla mı yaptınız? Şahane! Sütun 3'ten devam edin.

    [​IMG]

    Pekala, 6. Haftaya kadar gelebildiniz mi? Eğer geldiyseniz tebrikler! Başarınızdan dolayı kendinizle gurur duymalısınız; final testi için hazır olmalısınız.

    Şayet 6. Hafta sizi çok zorladıysa (ki pek çok kişiyi zorlar); sorun değil, sadece gerekli haftayı tekrarlayın, ve tekrar deneyin. Belki fazladan bir kaç günlük dinlenme size iyi gelecektir?
    [hr]

    SON TEST

    Eğer bu kısmı okuyorsanız son test için hazırsınız demektir.

    Testi gerçekleştirmek için, basitçe, yapabildiğiniz kadar çok düzgün şınav çekin. Eğer kestirme yollar olmadan ve hile yapmadan, 6 haftalık programı dürüstçe bitirebildiyseniz, istattistiklere göre ard arda 100 düzgün şınav çekebiliyor olmalısınız.

    6 haftalık programı bitirdikten sonra, kendinize 1 veya 2 günlük dinlenme süresi armağan edin. Sıkı bir şekilde beslenin, ve bol su için. Evde enerjinizi harcayacak hiç bir egzersiz yapmamaya çalışın. Amacınıza ulaşmak için o enerjinin her bir gramına dahi ihtiyacınız olacak. Şimdi hazır mısınız?

    Acele etmeyin, ve her defasında on şınav çekmeye odaklanın. Sihirli yüz şınavı, küçük parçalara bölmek hedefimizi daha ulaşılabilir yapacak ve size daha çok başarı şansı verecek. Ritmi devam ettirin, nefesinizi tutmayın. Basit gibi görünüyor, yüz şınav olana dek hep son 1 taneymiş gibi devam edin. Eğer başta kollarınızda veya göğsünüzde titreme varsa, bir kaç derin nefes alın ve kontrolünüzü tekrar sağlayın. Bol şans!

    Yüz şınava ulaşamamanız durumunda programda bir kaç hafta geriye gitmenizi ve gücünüzü tekrar geliştirmenizi tavsiye ederim. Belki 5. ve 6. haftalar sizin için iyi olabilir ve güveninizi tekrar kazanmanıza yardımcı olurlar. Sakın pes etmeyin. Sonuca hiç olmadığınız kadar yakınsınız!
    [hr]

    ALINTIDIR: Darkness - Forum Donanım Haber
     
    Son düzenleme: 27 Haziran 2014
    egemennn bunu beğendi.
  2. egemennn
    Offline

    egemennn Üye

    Katılım:
    25 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    1.880
    Beğenileri:
    1.710
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Edirne --- Çanakkale
    Kilo verme donemimde 2 3 tane zor cekiyodum eskiden uyguladım bu programi cidden ise yarıyor diye dusunuyorum
    Yararli olmus tesekkurler uygulamak isteyenler adina..
     
    FuKaGa bunu beğendi.
  3. FuKaGa
    Offline

    FuKaGa Üye

    Katılım:
    4 Mart 2014
    Mesajlar:
    483
    Beğenileri:
    128
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Aynen bende 3,5 aydir spor yapiorum başlamadan once 3 4 tane cekemiodum simdi sadece 3 hafta uyguladim 35 tane rahat cekiorum :)
     
    egemennn bunu beğendi.
  4. james007
    Offline

    james007 Üye

    Katılım:
    23 Haziran 2015
    Mesajlar:
    2
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Mardin
    Peki FuKaGa arkadaşım uygulamadan önce alterantif şınav tekniklerini uyguladın mı
     
  5. Altintren
    Offline

    Altintren Üye

    Katılım:
    21 Mayıs 2013
    Mesajlar:
    35
    Beğenileri:
    32
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Turizm
    Yer:
    Antalya
    Resimlerin bazıları görünmüyor güncelleyebilir misin?


    Sent from my iPad using Tapatalk
     
  6. Altintren
    Offline

    Altintren Üye

    Katılım:
    21 Mayıs 2013
    Mesajlar:
    35
    Beğenileri:
    32
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Turizm
    Yer:
    Antalya
    Resimlerin bazıları görünmüyor güncelleyebilir misin?


    Sent from my iPad using Tapatalk
     
  7. Aslan44
    Offline

    Aslan44 Üye

    Katılım:
    16 Şubat 2013
    Mesajlar:
    18
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Bu tek seferde cumlesinin mantığı nedir
    Ben çekmeye başlıyorum 15 olunca yoruluyorum ama yukarda iken 2-3 saniye durup bir nefes alıp veriyorum ve devam ediyorum bi 6 tane daha çıkıyorum
    Simdi ben tek seferde 15 tanemi çekmiş oluyorum yoksa 21 mi
    Zira o 2-3 saniyelik beklemeyi yapmazsam 15 sen sonra bir tane bile çıkmıyor
     
    Atsizat bunu beğendi.
  8. BulkHulk
    Offline

    BulkHulk Üye

    Katılım:
    4 Aralık 2014
    Mesajlar:
    847
    Beğenileri:
    373
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
    1. hafta ve 6. hafta arasında şınavda bu kadar artış olacağını düşünmüyorum,baştan sona okudum ve bence tamamen insanları motive etme amaçlı ama bi işe yaramayacak bi program gibi :)
     
    abseto bunu beğendi.
  9. abseto
    Offline

    abseto Üye

    Katılım:
    1 Ekim 2015
    Mesajlar:
    1.310
    Beğenileri:
    549
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Bilemicem sınav hareketinde zaten ayak yerde olduğundan direnç çok fazla değildir yani aşırı güç istemez :D dayanıklılıkda gelişebiliryani 3 taneden 100 e çıkmasada 30-40-50 civarlarında a olabilir :D
    Şuan Powerlifting bıraktığımicin (besyo için yüzmeve koşu ant. Yapıyorum) evde barfiks ve sınavla çalışmaya devam edeceğim.
    Bu programı sanırım uygulayacağım :D 3. Sütunun 2 katı olarak yapacağım tüm program boyunca :D işe yarar da söylerim :D bide recon ron pull ups programını uygulayacağım. Tabi sınav gibi 100 tane çekme vaad etmiyor yavaş yavaş geliştiriyor :D :D evde boş durmaktan iyidir tabi :D
     
    BulkHulk bunu beğendi.
  10. yüzmeylçn
    Offline

    yüzmeylçn Üye

    Katılım:
    10 Haziran 2014
    Mesajlar:
    82
    Beğenileri:
    22
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Şınavı nizami değil çok hızlı çektiğin için olabilir, yavaş yavaş ve kontrollü şekilde çekmek her zaman daha faydalı bence
     
  11. abseto
    Offline

    abseto Üye

    Katılım:
    1 Ekim 2015
    Mesajlar:
    1.310
    Beğenileri:
    549
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Haklısınızda :D :D Aslan44 mesajı attığı günden beri foruma girmemiş :D
     
  12. Atsizat
    Offline

    Atsizat Üye

    Katılım:
    4 Mart 2016
    Mesajlar:
    270
    Beğenileri:
    33
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Tek set anlamında. Hiçbir set arasında 2-3 saniye dinlenme olmadığına göre ben tek set olarak kabul ediyorum. Dediğin şekilde 37 tane çekiyorum ama hiç dinlenmezsem peş peşe seri yaparsam, 20'den fazla çekemem. Yukarı pozisyondayken 2-3 saniye nefes almak, ondan sonra devam etmek. O 2-3 saniyelik dinlenmeyi ben tek set olarak bir bütün görüyorum, altı üstü 2-3 saniye yukarı pozisyonda nefes alıyoruz yani :D
     
  13. onurgültekin
    Offline

    onurgültekin Üye

    Katılım:
    9 Aralık 2016
    Mesajlar:
    1
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Bay
    3. hafta resmi yok güncellerseniz iyi olur
     

Sayfayı Paylaş