1 bardak süt+1 yemek kaşığı bal:?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve tunerboy tarafından 29 Temmuz 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. tunerboy
    Offline

    tunerboy Yeni Üye

    Katılım:
    24 Mart 2011
    Mesajlar:
    284
    Beğenileri:
    27
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaşlar 8 aydır bu sporu yapıyorum boy:1.80 kilo:65 yaş:18 kilo almam azım her akşam yetarken bu karışım sizce nasıl olur? basti karbonhidrat diye biraz çekiniyorum ? hocalarımızın görüşleri önemli b enim için saygılar.
     
  2. brhmcr
    Online

    brhmcr Guest

    Akşam yatarken neden basit karbonhidrat alma ihtiyacı duyuyorsun? Kilo almak içinse gerek yok diyorum, sabah al daha fazla balla, gece yatmadan lorunu ye güzel güzel uyu, GH ın güzelce salgılansın.
     
  3. tunerboy
    Offline

    tunerboy Yeni Üye

    Katılım:
    24 Mart 2011
    Mesajlar:
    284
    Beğenileri:
    27
    Ödül Puanları:
    0
    abi o loru nasıl yiosunuz ya bi tarif verde bende yiyim ne tat var ne tuz ?
     
  4. brhmcr
    Online

    brhmcr Guest

    Ben sahsen 250 gram 500-600 ml su miksedip ayran seklinde iciyorum, gozumu kapatinca gidiyor.
     
  5. letsev
    Offline

    letsev Üye

    Katılım:
    30 Mart 2009
    Mesajlar:
    1.559
    Beğenileri:
    1.076
    Ödül Puanları:
    123
    kana çabuk karışacağı için yatmadan lor peyniride yenmez.. bildiğiniz yağsız veya az yağlı beyazpeynir yatmadan evel işinizi görür bence. artı lütfen sıcak süte bal atmayınız bal sıcakta bir zahire dönüşür :) fayda yerine zarar görürsünüz.
     
  6. tunerboy
    Offline

    tunerboy Yeni Üye

    Katılım:
    24 Mart 2011
    Mesajlar:
    284
    Beğenileri:
    27
    Ödül Puanları:
    0
    süt soğuk.
     
  7. brhmcr
    Online

    brhmcr Guest

    Letsev' in dedigi lor konusunda kismen dogru, yani aldiginiz lora bakiyor, peynir alti suyundan yapilan ucuz lor tabi ki whey klasmaninda ancak sute kesiginden yapilan casein onun fiyati ise daha pahali, yurdisinda lor peyniri sut kesiginden yapiliyor. Bu noktada lor diye paylastigimiz set casein olan lordur, peynir alti suyu olan degil. Boylece Letsev fikir birligine varmis olalim, cunku ben lor un sut kesiginden yapildigini varsayacagim icin(benim yasadigim yerde o sekilde uretiliyor) , yeni uyelere bu sekilde tavsiye vermeye devam edecegim.
     
  8. letsev
    Offline

    letsev Üye

    Katılım:
    30 Mart 2009
    Mesajlar:
    1.559
    Beğenileri:
    1.076
    Ödül Puanları:
    123
    türkiye de marketlerede %99 peynir altı suyudur aksine hiç rastlamadım. yurt dışında bilmiyorum tabi dediğin doğrudur. yurt dışında yaşayanlar bunu göz önüne alsın diyelim :).

    bir edit yapalım: bence üyelere böyle tavsiye verme çünkü forumda polonya da yaşan pek az insan olduğunu düşünüyorum geneli türkiye dendir.
     
    Son düzenleme: 30 Temmuz 2012
  9. brhmcr
    Online

    brhmcr Guest

    Uyelerin genelde Turkiye'de yasadigi ortada, ancak normalde lor peynir alti suyundan yapilmiyor o yuzden agiz aliskanligi. Soyle yapalim peynir(casein) diye degistireyim bundan boyle.

    Gerci yazdigin uzerine kimse casein bulamayacak anlamina geliyor peynir olarak :/
     
  10. letsev
    Offline

    letsev Üye

    Katılım:
    30 Mart 2009
    Mesajlar:
    1.559
    Beğenileri:
    1.076
    Ödül Puanları:
    123
    senin lor dediğine biz türkiye de beyazpeynir diyoruz zaten:) yani onu kastettim ben. yani casein beyaz beynirde var.
     
    1 kişi bunu beğeniyor.
  11. brhmcr
    Online

    brhmcr Guest

    O zaman herkese sesleniyorum :) Sevgili uyeler yatmadan once casein ihtiyacinizi yagsiz peyaz peynirden aliniz, lordan degil. Tesekkurler Letsev tekrar, aydinlattigin icin.
     

Sayfayı Paylaş