Şişman Biri İçin Program

Konusu 'Yeni Başlayanlar Bölümü' forumundadır ve eelk tarafından 6 Temmuz 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. eelk
    Offline

    eelk Üye

    Katılım:
    24 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaşlar merhaba.. Arada kopmalar da olsa Body building'le her zaman samimi oldum. Ben 140 kilo ve 1 97 boyundayım. Amacım hem zayıflamak hem de kas yapmak. Cardio yapıyorum dumbell da çalışıyorum ama kafama takılan bazı sorular var. Benim istediğim şey tamamen zayıflayıp kas yapmak değil daha çok bir bodyguard gibi böyle şişmanken aynı zamanda kaslarımın da belli olmasını istiyorum. Benim sorum bunu nasıl yapabilirim?

    Hem kaslı hem yağlı olup bir ayı görünümüne nasıl kavuşabilirim? Kasları şişirmek için hem setlerdeki sayıları hem de kiloları aynı anda arttırmalıyım diye duydum bu ne kadar doğrudur? Yürüme ve koşma imkanım var kardiyo için. Kaslarımı düzgün bir şekilde geliştirebilmek için nasıl bir program önerirsiniz?

    Lütfen zayıflamana lazım, bölgesel yağ yakımı yoktur, bunun aynısı forumda var vs gibi cevaplar değil de benim sorduğum sorulara yönelik ilgili cevaplar verin. Saygılar sunarım..
     
  2. skull
    Offline

    skull Üye

    Katılım:
    8 Haziran 2010
    Mesajlar:
    221
    Beğenileri:
    73
    Ödül Puanları:
    38
    Öncelikle forumu araştırarak başlayabilirsin.Daha önce yüzlerce sayfa yazılmış yazıları kimse sizin için buraya tekrar yazmaz.

    140 kilo iken direkt istediğin forma giremezsin.Zayıflaman lazım demeyin demişsin ama önce zayıfklaman lazım :) Gerçek acıdır :)
     

Sayfayı Paylaş