Şınav çekerken kolum karıncalanıyor

Konusu 'Sağlık & Sakatlanma' forumundadır ve AkrepHan tarafından 13 Mayıs 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. AkrepHan
    Offline

    AkrepHan Yeni Üye

    Katılım:
    3 Nisan 2012
    Mesajlar:
    1.289
    Beğenileri:
    288
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaşlar çok soru soruyorum ama bunuda sormak zorundayım :) ciddi bir şey olduğunu düşünmediğim için şimdiye kadar doktora görünmedim.
    Sorun şu ki şınav çekerken (her zaman değil) bazen arka kolum ve dirseğim karıncalanıyor uyuşma değil sadece karıncalanıyor. genelde sert zeminde çekince oluyor ve bazen avuç içlerimde aynı şekilde karıncalanıyor çok ciddi bi rahatsızlığı yok karıncalandığı zamanlar çekmiyorum şınav bunun nedeni nedir? doktora gitmem gerekir mi?

    Forumdaki hocalarım doktora görün burada herşeyi sorma diyor ama benim o zaman zırt pırt doktora gitmem lazım buda mali açıdan çok zora düşürür aile hekimi genelde bişeyin yok diyor ama aile hekimiyle değilde bu alanda profesyonel bi hekimle konuşmam gerekiyor oda devlet hastanesi arasak yakınlarda yok özel hastaneye gitsek 24 tl muayene ücreti alıyorlar bende burdan bilgi birikimi sağlamaya çalışıyorum :)
     
  2. lakeoftears
    Offline

    lakeoftears Üye

    Katılım:
    6 Nisan 2012
    Mesajlar:
    15
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    aynı olay bende de oluyor.Dirseğimde elektrik çarpması gibi bir his oluşuyor.Aslında çok da önemsiz olduğunu düşünmüyorum.Doktor değilim ama dirseğimizin içinden geçen sinir sıkışıyor sanırım.Şu yazıya bir bak istersen .senin ki de bu şekilde mi?Belki buna neden olan hareketlere biraz ara vermemiz gerekir.
    http://www.turkhandsociety.org/anasayfa/?page_id=303
     

Sayfayı Paylaş