İşkembe Çorbası

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve aycicegi tarafından 29 Ekim 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. aycicegi
    Offline

    aycicegi Üye

    Katılım:
    29 Eylül 2013
    Mesajlar:
    34
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    1
    İşkembe Çorbası


    Yarım kilo temizlenmiş işkembe
    Yarım su bardağı sirke
    5-6 diş sarımsak
    Yarım yemek kaşığı tuz
    1,5 litre su
    İşkembeleri tuzunu da ilave ederek pişinceye kadar haşlıyoruz. Haşlanan işkembeleri ufak ufak kesiyoruz. Kestikten sonra tekrar haşlanan suyunun içine atıyoruz. Sarımsakları da ilave ederek bir iki taşım kaynatıyoruz. Son olarak da sirkesini ilave edip altını kapatıyoruz. Üzerine kırmızı biber ekerek servis ediyoruz. Afiyet olsun…

















































































    burç uyumu
    günlük burç yorumları
    dukan diyeti
    aylık burç yorumları
    kişilik testleri
     
  2. ultr4aslan
    Offline

    ultr4aslan Üye

    Katılım:
    1 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    53
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    8
    İşkembeyi evde yapmamanızı, yoksa ömür boyu işkembeden soğuyacağınızı :D, işkembeyi gerçekten yapan yerde yemenizi tavsiye ederim :)
     

Sayfayı Paylaş