İşin Mutfağı

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve cmrsmr tarafından 20 Haziran 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. cmrsmr
    Offline

    cmrsmr Üye

    Katılım:
    10 Mart 2013
    Mesajlar:
    565
    Beğenileri:
    296
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Trabzon-Ordu
    Bu spordan önce kaçımız mutfağa girip kendimize şöyle bol proteinli yağ oranı az yada şöyle söylemek gerekirse kaçımız sağlıklı bir şekilde kendimize yemek yapardık. Ekmek içi peynir hariç :)
    Ben yapmazdım. Acıktığımda evde annem yoksa mutfağa girer abur cubura kaçardım yada ekmek içi peynir veya helva yerdim :)
     
  2. DEXONİA
    Offline

    DEXONİA Üye

    Katılım:
    12 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    825
    Beğenileri:
    743
    Ödül Puanları:
    103
    ben oyle durumlarda yemek yapmayi bilmedigim icin genelde 1 kutu sarelleyi ekmege surer yerdim.isin garibi vucudum hicte yaglanmazdi.vucut calismaya basladiktan sonra yaglanma sikintisida basladi.asiri karb. ve proteinle yaninda abur cubur birlesince boyle oldu tabi:)
     
  3. Solwied
    Offline

    Solwied Üye

    Katılım:
    11 Nisan 2012
    Mesajlar:
    468
    Beğenileri:
    103
    Ödül Puanları:
    53
    Spor hayatım diyetle başladı diyet döneminden önce

    acıktım mı ? alo xxx xxxx ben bi whopper menü sipariş etmek istiyorum yanında 6lı chicken wings(protein)


    yada mutfakta abur cubur ekmek ne bulursam ya

    dexonianında dediği gibi o yemeden sonra şimdi en son ne zaman kola içtiğimi hatırlamıyorum yağ oranımın 0a düşmesi gerekiyodu anlamadım bu işi :D
     
  4. cikcik
    Offline

    cikcik Üye

    Katılım:
    17 Şubat 2012
    Mesajlar:
    259
    Beğenileri:
    115
    Ödül Puanları:
    53
    komik gelebilir belki ama beslenme düzenimi değiştirmeden önce muzu saralleye banıp banıp yerdim ekmeklede yemezdim muzla yerdim çok fena tıkıyodu mideyi
     

Sayfayı Paylaş