Çok Basit Soslu Tavuk Göğüsü

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve Draqo tarafından 15 Kasım 2008 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. Draqo
    Offline

    Draqo Üye

    Katılım:
    19 Eylül 2008
    Mesajlar:
    353
    Beğenileri:
    222
    Ödül Puanları:
    0
    Tavuk göğsümüzü küp küp kesiyoruz yada uzunlamasına ince ince nasıl isterseniz. Daha sonra biraz light yoğurt , biber salçası ve biraz da tuzu bir kapta iyice karıştırıyoruz (tuz koymayabilirsiniz yoğurt var) ve bulamaç haline getiriyoruz. Hafif pembemsi bişey olacak. daha sonra bu kestiğimiz tavukları buna bulayıp kavuruyoruz. Dilerseniz sadece biber salçasıylada kavurabilirsiniz çünkü yoğurt biraz ekşimsi bir tat bırakıyor ama çokta güzel oluyor. Kavururken hiçbirşey (yağ , su vs...) koymuyoruz.
     
    sleepy bunu beğendi.
  2. anathema
    Offline

    anathema Üye

    Katılım:
    28 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    7
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    ZEYTINBURNU/ISTANBUL
    garip,denemek lazım
     
  3. sleepy
    Offline

    sleepy Üye

    Katılım:
    5 Aralık 2007
    Mesajlar:
    843
    Beğenileri:
    639
    Ödül Puanları:
    0
  4. Draqo
    Offline

    Draqo Üye

    Katılım:
    19 Eylül 2008
    Mesajlar:
    353
    Beğenileri:
    222
    Ödül Puanları:
    0
    Tüh ya :) Evet şahsen herşeyde acı biber salçası kullanıyorum :)
     

Sayfayı Paylaş