Çin Pirinci

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve darknesssword tarafından 23 Eylül 2009 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. darknesssword
    Offline

    darknesssword Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2009
    Mesajlar:
    586
    Beğenileri:
    174
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    Aydın
    Kipada dolasırken çin pirinci diye bir urune rastladım spor salonundaki hocamda bundan kullandıgını soylemisti bu ürünün normal pirinçten farkının ne olurdugunu bilen arkadaslarım varsa bni bilgilendirrseniz sevinirim:)
     
  2. SEZER YZL
    Offline

    SEZER YZL Yeni Üye

    Katılım:
    17 Ekim 2008
    Mesajlar:
    885
    Beğenileri:
    479
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    ögrenci
    Yer:
    istanbul
    yanılmıyorsam genetıgı degıstırılmıs kalıtesız bır pırınc turu
     
  3. aneximandros
    Offline

    aneximandros Özel Üye

    Katılım:
    14 Aralık 2007
    Mesajlar:
    1.829
    Beğenileri:
    2.144
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    Teorik Kimya
    Yer:
    USA
    Cin pirinci biraz daha yapis yapistir, pisirince tane tane olmaz. Zaten "sticky" rice olarak da gecer. Chop sticklerle yemesi normal pirinci gore daha kolaydir. Onun disinda bir avantaji yok. Hatta glisemiks indeksi kaliteli pirince gore daha yuksektir, tavsiye etmem. Tatsiz tutsuz, sapi sapi bir sey. Hani cin yemegi yiyince yaninda buharda pisirilmis tatsiz tutsuz bir pilav verirler ya, o pilav bu pirincten yapiliyor iste. Mumkunse esmer pirince yonelin.
     
    SEZER YZL bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş