Çılbır

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve 4Bodymuscle tarafından 14 Eylül 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. 4Bodymuscle
    Offline

    4Bodymuscle Üye

    Katılım:
    20 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    129
    Beğenileri:
    60
    Ödül Puanları:
    0
    Ölçü yok istediğiniz kadar koyun siz ayarlarsınız .

    Yoğurt
    Sarımsak
    Yumurta

    İsteğe göre tereyağ ve pul biber.

    Önce Sarımsaklı yoğurt hazırlayıp tabağa koyun sonra bir tencereye 5-6 cm kadar su koyun . Suyu kaynatın su fokurdarken içine yumurtaları direk kırın 3 dakika civarı pişirin . Piştikten sonra yumurtayı üstüne koyun . İsteğe göre tereyağda pul biberi kızdırıp üstüne koyabilirsiniz . Direk pul biberide dökebilirsiniz .

    Afiyet olsun
     
  2. John399
    Offline

    John399 Bölüm MOD Yönetici Bölüm MOD

    Katılım:
    21 Temmuz 2012
    Mesajlar:
    890
    Beğenileri:
    536
    Ödül Puanları:
    103
    Buna benzer bir tarifi okumuştum adı paşa yumurtasıydı çok lezzzetli ama tereyağsız yapıldığı zaman tadı çok kötü oluyor bize göre bir yemek değil gibime geliyor ...
     

Sayfayı Paylaş