Janves tarafından profilinize gönderilen mesajlar

  1. mevsres
    mevsres
    Tam olarak bilmiyorum, ama düşük yağ oranı ve yüksek kas kütlesi olayını dengelemek için uğraşıyorum, muhtemelen 1 seneye falan bu görev tamamlanmış olacak. Spora yağsız bir şekilde başlayanlara göre yağlı bir şekilde başlayanlar bir adım geride başlarlar, şu an onun çilesini çekiyorum. :)
    6 Eylül 2016
  2. Janves
    Janves
    saol abi inşallah istediğine ulaşırsın ama nası az yağlı başlayan benim gibi mesela büyümesi daha zor değil mi
    7 Eylül 2016
  3. mevsres
    mevsres
    Sen bir çoğuna göre şanslısın, dua et ki yağsız bir alt yapın var, spora şişman olarak başlamak çok daha zordur, mesela kısaca anlatayım bir adam düşün spora başladı ve şişman, o adam ilk olarak definasyona girecek aylarca definasyon yapacak fakat ne kadar iyi yaparsa yapsın yine göbeğin üstündeki son yağları atamayacak çünkü vücudunda bir kas kütlesi yok
    7 Eylül 2016
    oguzhan_body bunu beğendi.
  4. mevsres
    mevsres
    daha sonra mecburen tekrar Bulk'a girecek ve Bulk'da çok titiz olması lazım yoksa bütün emekleri boşa gider, titiz bir şekilde bulk yapacak sonra tekrar definasyona girecek kısacası yağsız ve kaslı bir vücuda ulaşması belki yıllar sürecek,.
    7 Eylül 2016
    Janves bunu beğendi.
  5. mevsres
    mevsres
    Ancak spora karın kasları gözükecek şekilde başlayan kişiler hiç böyle şeylerle uğraşmıyorlar, direk Bulk'a girip yavaş yavaş kilo almanız yeterlidir ve muhtemelen zırt pırt definasyona girmek gibi bir derdin de olmayacak. :)
    7 Eylül 2016
    Janves bunu beğendi.