abseto tarafından profilinize gönderilen mesajlar

  1. Pink Zeppelin
    Pink Zeppelin
    Katilmadim herhangi bi yarismaya. Seneye garanti katilirim olursa eger bi seyler. Deadlift icin soyledin sanirim 210'u , ayni kiloda 330 yapiyor yabancilar. :)
    8 Temmuz 2016
  2. abseto
    abseto
    pardon deadlift demeyi unutmuşum :D evet 210 deadlift. Türkiye rekorlarına baktım ki cidden acıncak durumdalar :D powerliftingle uzun süre uğraşmamış bile olsam o ağırlıklar çalışılınca rahat yapılabilcek basit ağırlıklar :D ve sayfada tanıdığım birisi 240 kg deadlifti 80 kg da yapıyo diyince onlar şehir efsanesi felan dediler :D :D sildiler sonrada yorumları zaten :D cahillik kötü tabi :D
    8 Temmuz 2016
  3. Pink Zeppelin
    Pink Zeppelin
    Malesef bench disinda basarili pek kimse yok, tek basina bench de bi sey ifade etmiyor. Bikac saglam denebilecek kisi var ama steroid kullandiklari ve 90+ siklette olduklari hesaba katilinca onlar da zayiflar. Belki sen basarili olursun belli mi olur , hem yasin da genc. :)
    8 Temmuz 2016
    abseto bunu beğendi.
  4. abseto
    abseto
    Abi yok ya hani ilerde belli olmaz da şuan seneye girceğim besyo sınavı için daha çok dayanıklılık üzerine antreman yapıyorum (kondisyon sorunum var dün antremanda nefes alamamaktan boğuluyodum :D ciğerlerim soldu :D ) yani sınavı kazandıktan sonra 4 yıl üniversitede çalışabilirim (büyük ihtimal) ama 19 yaşında felan başlayıp derece alcak kadar gelişebilir miyim bilmiyorum :)
    8 Temmuz 2016