onuryuzak
Son Etkinlik:
12 Temmuz 2017
Katılım:
13 Mayıs 2010
Mesajlar:
95
Beğenileri:
4
Ödül Puanları:
18

Sayfayı Paylaş



Sponsor Linkler

onuryuzak

Üye

onuryuzak üyesinin en son etkinliği:
12 Temmuz 2017
    1. kemalozturk
      kemalozturk
      Beylikdüzü tarafına ulaşım sağlayabiliyorsan beraberde gidebiliriz murat hocanın yanına gayet kaliteli ve profosyonel bir spor kompleksi açtı 2 ay önce beylikdüzünde kendiside hocadır eşiyle birlikte salonunda.
    2. kemalozturk
      kemalozturk
      Bu ürünler birebir Murat hocanın tavsiyesidir fakat bunlar tek başlarına yetmezler. Beslenme bu işte çok önemlidir. Boyuna ve kilona göre aşağ yukarı bir beslenme programıda yazdırabilirim sana ücretsiz olarak. Ulaşmak istersen 05394940032 bu numaraya dönebilirsin.
    3. kemalozturk
      kemalozturk
      lcarnitine multipower marka en iyisidir ve piyasada 120 TL dir 95 TL ye veririm. Creatinde Muclemeds tavsiye ederim. Piyasa değeri 90 TL dir onuda 75 TL ye veririm.
    4. kemalozturk
      kemalozturk
      Hardline nutrition pro garnieri tavsiye ederim yeni üründür 100 de 100 whey dir ve alman gereken bca glutamin ve creatin miktarınıda bu ürünün içinde yeterli miktarda vardır. Genede yanında vücuduna yüklemen gereken creatin miktarının fazlalığından bir adet creatin ve yağ yakımı için bir adet lcarnitine alman sana yeterli olacaktır. Protein piyasada 180 TL 150 TL ye veririm.
    5. kemalozturk
      kemalozturk
      Merhaba kardeşim. İstanbul içinde yaşıyorsan sana yardımcı olabilirim. Ürünler 100 de 100 orjinal ürünler bu konuda süpen olmasın.Sana tavsiye ediceğim ürünler şuan benimde kullandığım kombinasyondur ve hepside kaliteli ürünlerdir. 2010 Türkiye Şampiyonu 2013 Türkiye Şampiyonlar Şampiyonu Murat Gönül amcamın kızının eşidir ve piyasanın altında fiyatlarla ürün temin edebiliyorum fiyatlarım bu nedenle uygundur.
  • Yüklüyor...
  • Yüklüyor...
  • Hakkında

    Cinsiyet: