gymnast
Son Etkinlik:
13 Mart 2012
Katılım:
2 Kasım 2005
Mesajlar:
356
Beğenileri:
540
Ödül Puanları:
0

Beni İzleyenler 5

Sayfayı Paylaş



Sponsor Linkler

gymnast

Üye

gymnast üyesinin en son etkinliği:
13 Mart 2012
    1. enver safa
      enver safa
      hocam 3-4 aydır düzenli şekilde spor yapıyorum vücudum şekillendi fakat 1 aylık ara verdim biraz vücudum küçüldü. Yeniden spor salonuna yazıldım amacım genişlemek ve parçalı vücudum olması ne şekilde bir program uygulamalıyım haftada 4-5 gün gidebilme şansım var boyun 1.80 kilom 72 teşekkürler şimdiden
    2. muammer35
      muammer35
      Selamlar . Ben 17 yaşındayım atletik vücuda sahibim 3 ay kadar body yaptım kollarda ve triceps te güzel görünüm elde ettim. 1 sene gidemedimi yağlandım ama kollarda birsey yok. gögüs bel göbek çevresi sorunum. simdi hocam ben tekrar basladım yeni oldu 1 hafta falan ilk önce ben kardio yaparak mı yağları yakmalıyım yoksa bulka girip karbonhidratı az alarak mı kas yapıp yaza doğru define mi olmalıyım.
    3. graciously
      graciously
      Merhaba. Ben 3 hafta önce fitness a başladım. boy:1,86 kilo:70 bazı kişiler çok zayıfsız spor yapsan da sende kas olmaz vücudun gelişmez diyorlar. sizce bu doğru mu? pek fazla bilgim yok açıkcası. çok şişmek gibi de beklendim yok sadece vücudum düzgün ve fit görünsün istiyorum tabii kaslı olarak :) sizce gözle görülür değişimler olur mu? ek besin protein vs kullanmıyorum bu arada. cevap verirseniz çok mutlu olurum.
    4. ensklms
      ensklms
      merhaba, ben yaklasik 2 aydir evde internetten edindigim videolar vs kendi kendime deliler gibi vucut calisiyorum yaptigim hareketlerin faydasini goruyorum ama ben bu isi programli halde yapmak istiyorum mesela suan karin kasi gogus kasi kol kasi omuz kasi falan bi kac hareketlerle hepsini ayni gun icerisinde yapiyorum tabi buda gunde 2 saatimi falan aliyo bana yardimci olsaniz program verseniz duzenli bi sekilde gelistirsem kendimi?
    5. Enes34
      Enes34
      Merhaba abi.Body building ile ilgili 3 aylık bir tecrübesi olan biri olarak size bir şey danışıcam.

      1.72 boyum 82 kilom var 17 yaşındayım, vücut tipim kalıplı.Salona gidemiyorum ve sabahlarıda okuldayım.P90x programını bana önerdiler ama beslenme programı işi biraz bozuyor.P90x programını internetten buldum indiriyorum.Evde sadece ağırlıklarını değiştirebildiğim 2 dumblem var.Ayrıca yağsız whey proteini.

      Bunları kullanarak bana yapabileceğim bir beslenme programı yapabilir misiniz rica etsem?
      Bundan önce 3 aylık bir body geçmişim var.2-3 haftadır body yapmıyorum denebilir.Bana bir beslenme programı ve öneri lazım lütfen yardımcı olun bana.
    6. dissemination
      dissemination
      iyi günler gymnast. foruma yeni üye oldum ve açıkçası üye olmam sizin vücut tiplerine göre hazırladığınız antrenman programı. ben yaklaşık 4 yıldır vücut çalışıyorum. ilk sene protein kullanmadan ama sağlam yemek yiyerek yaklaşık 8 - 9 ay kadar çalıştım. daha sonra bir sene kondüsyon yapmadım ama haftada bir iki gün düzenli spor yapmaya gayret ettim. derken 3. sene boks ve 4. senemde TR şampiyonu olan Alper Kemal TAN hocayla tanıştım onun sayesinde protein amino BCAA ve kreatinle tanıştım 9 ay bunları kullandım şimdi kullanmadan çalışıyorum yakın bir zamanda tekrar kullanmaya başlayacağım. tabi uyku yeme düzeni vs. dikkat ederek bilimsel bir şekilde yapmaya çalışıyorum. ancak herşeye çok dikkat etmeme rağmen çok yavaş netice alıyorum. dilerseniz [email protected] adresinden mesajda atabilirsiniz ve size antrenman sonrası fotoğrafımı gönderebilirim. ecto-meso olduğumu düşünüyorum. yardımcı olabilir misiniz?
      ayrıca yaşım 22 ve kilo:72
    7. EFO
      EFO
    8. tupacking
      tupacking
      hocam merabalar göğüs ve omuz ağırlıklı bir program arıyorum yardımcı olabilirmisiniz. kilom 73 boyum 181 ayrıca bana kilo aldırıcı programda lazım şimdiden teşekkürler
    9. ahmetmehmet35
      ahmetmehmet35
      merhaba, bu yazdığınız ecto programındaki hareketlerin hepsini 1 seferde mi yapmamız lazım?
    10. fizyman
      fizyman
      Selam bana yardım edebilir misin ben 17 yaşındayım 1.94 boyundayım kilom 105 2 aydır spora gidiyorum ısınma devrini geçtim ve şimdi yararlı bir program arıyorum ama hala bulamadım öncelikle normal kiloma düşmek istiyorum bacaklarım ve kalça kısmım çok kalın öncelikle buna yoğunlaşmak istiyorum bununla ilgili yardım edersen çok memnun olurum kendi özelliklerime uygun bir program arıyorum ayrıca beslenme programı da arıyorum teşekkürler..
    11. Btu3
      Btu3
      Parton forum da ecto programınızı gördüm ve uygulamadan önce sormak istedim 3 aydır bu sporu yapıyorum ama bir ilerleme göremedim sizce bu ecto programınımı yoksa şu alman hacim programınımı uygulamamı önerirsiniz bilgili birinden yardım almak istiyourm lütfen yardım edin ..büyümek istiyorum saygılarr
    12. batuhan2314
      batuhan2314
  • Yüklüyor...
  • Yüklüyor...
  • Hakkında

    Cinsiyet: